Tükörbe Nézve

Egy spirituális ember naplója

Egy spirituális ember naplója

A három próba

2014. december 25. - gyfodor

Minden úton járóra 4 egyéni próbatétel vár. 

Minden spirituális közösségre három próbatétel vár. 

Az egyéniek: 

I: Anyagi sik kisértései: Pénzügyi, vagyoni. Itt elbukik a jelöltek 90 %-a. Korrupció, elvenni a másét, nem saját erőből boldogulás.

II: Asztrális, érzelmi: Lilithet, a csábitót választod vagy Évát? Az igaz szerelmet vagy az ézéki vágy beteljesitését? A továbbjutottak 90%-a itt elbukik.

III: Hitbeli kisértés: Semmi nem sikerül, hiába vagy jó, hiába segitesz másokon évek óta, családod korhol, kinevetnek, azt mondják érvényesülj, állj be a sorba, akiken segitesz lehet elárul - csupa olyan dolog történik veled, amit tetteid alapján nem érdeelsz meg. Egyedül maradsz, nincs segitség, lehet mindent elvesztesz... kitartassz-e ekkor?

IV: Hatalmi kisértés. Megkaptad a Szent Lélek ajándékait vagy néhányat. Visszaélsz-e velük? Főnökösködni kezdesz-e alárendeltjeid felett, magad kivonva a feladatokból? Vagy úgy érzed, neked már több jár?

Ezek azok, amin egy úton járó végigmegy, hogy magában legyőzze a gonoszt. 4x kell legyőzni.

A spirituális közösségben a tagi próbákon kivül van egy fontos feltétel: EGY olyan tagja sem lehet, aki már elbukott, aki nem a MI nemes céljáért, hanem az ÉN érdekei miatt jön. EGYETLEN EGY SEM. Ezért buknak el a reiki klubok is, és ezért hogy minden tradicióban van a külső kör és a belső. A külső körnek bárki tagja lehet, a belsőnek csak a próbákon olyan szinten helyálltak, hogy már nem esnek vissza, tanitványokká váltak. A belső kör az igazi közösség, mindig. 

A Gonoszt saját sorain belül le kell győznie minden spirituális közösségnek. 

És ha ez is sikerült, akkot jön a Gonosz kivülről, hatalmas túlerővel. Ellen kell neki állni és legyőzni, kitartani. A Gonosz mint a MATRIX ügynökei, mndenkibe bele tudnak bújni. 

Az Usui Szellemi Iskola Közösségben a tagok dolgoznak magukon, a belső körbe csak a próbákon túljutottak lehetnek. A Gonoszt 2010 év végére saját soraiból kiküldte, távoztak. 2010 után, minisztereket, miniszterelnököt, parlamenti képvviselőket szállt meg a  Gonosz, az egyházi törvénnyel támadott - és a Közösség állta az ütéseiket, mindazon aljasságokat, melyekről a közvélemény mit sem tudott, nem hódolt be a zsarnoknak, nyiltan ellenállt, és Strasbourgban, ahol egyenlőek voltak a feltételek - győzött. 

Ez az egyik legszebb állomása életemnek - a Gonosz Birodalmává lett országban kitartva győztünk. 

Minden spirituális közösségre ez az út vár. Sok erőt hozzá. 

A bejegyzés trackback címe:

https://allomasok.blog.hu/api/trackback/id/tr727008513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása